ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться другий ярмарок спорту

Львівський портал

|

У вересні Львів перетвориться на великий спортивний майданчик. Протягом трьох днів, з 8 до 10 вересня, у місті вдруге проходитиме Ярмарок спорту, на якому спортивні федерації та клуби проводитимуть майстер-класи, показові виступи, тренування. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Дітей та дорослих запрошуватимуть не лише подивитися на різні види спорту, а й спробувати себе в них. Організатори запрошують ініціативну молодь долучитись до популяризації активного способу життя та допомогти організовувати цю подію, ставши волонтерами на Ярмарку спорту.

«Ярмарок спорту – це ще одна чудова нагода для активних молодих людей з користю провести час як для себе, так і для суспільства. Тут вони зможуть набратися досвіду в проведенні великий подій, яких у Львові стає все більше. Спостерігається цікава тенденція – чимало волонтерів з минулорічного Ярмарку, а також з Ярмарку дитячого дозвілля та Фестивалю науки прийшло на стажування у міську раду, та взялися реалізовувати вже власні цікаві проекти та ініціативи», – зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління внутрішньої політики .

Під час Ярмарку волонтери будуть зустрічати та організовувати екскурсії для відвідувачі, слідкувати за порядком, допомагати з проведенням майстер-класів, робити фото- чи відеозвіти, брати участь у роботі прес-центру тощо. Для молоді це буде три незабутні дні в цікавому середовищі», – розповідає Яромир Шевців, координатор волонтерського руху на Ярмарку спорту.

Довідка

Перший Ярмарок спорту проходив у Львові минулого року. Участь у заході взяли понад 60 федерацій, клубів та шкіл, було представлено 40 видів спорту. Спортивну акцію допомагало проводити 70 волонтерів. Протягом 3-х днів Ярмарок відвідало близько 8 тис. дітей та молоді.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *