ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» перемогли ірландців 2:0

Львівський портал

|

Львівські «Карпати» з рахунком 2:0 перемогли ірландський «Сент-Патрікс» у стартовому матчі відбірного раунду Ліги Європи. На Вже у доданий арбітром час власному полі львів’яни спромоглися забити другий гол, який забезпечує їм відчутну перевагу перед матчем-відповіддю за тиждень в Дубліні.

Гра йшла в одні ворота, однак давня хвороба львівського клубу – брак реалізації – і цього разу була дуже відчутна. Бо «Карпати» змогли забити лише на 34-ій хвилині, коли Федецький забив після передачі з флангу у карний майданчик противника. Та й у цьому випадку слід відзначити нерішучі дії ірландського кіпера, які й призвели до взяття воріт.

А далі майже годину «Карпати» возили суперника по полю, але м’яч вперто не йшов у ворота. І тільки на останній доданій хвилині матчу новобранець команди Варанков  забив такий потрібний другий гол.

Крім проблем з реалізацією навіть в цьому матчі видно було й те, що «Карпати» знову не можуть на відповідному рівні провести весь матч – за 10 хвилин до кінця основного часу неозброєним оком було видно, що «фізика» львів’ян не найкраща.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *