ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львова зіткнулися дві вантажівки: один водій загинув, інший – отримав травми

Львівський портал

|

28 липня на об’їзній дорозі міста Львова біля кафе «Панська гора» відбулося зіткнення двох вантажних автомобілів – «ТАТА» (особу водія встановлюють; автомобіль перевозив хлібобулочні вироби) та «Вольво» під керуванням 48-річного жителя міста Новояворівськ Яворівського району.

Як повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області, внаслідок зіткнення водій автомобіля «ТАТА» загинув на місці аварії. Іншого водія із тілесними ушкодженнями каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до лікарні міста Львова.

Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група, яка повинна встановити обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди. За попередніми даними, водій вантажівки «ТАТА», здійснюючи маневр обгону попутного транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення з вантажівкою «Вольво».

Варто також наголосити, що зараз через цю ДТП при виїзді з вулиці Стрийської на село Сокільники Пустомитівського району утворилися автомобільні затори. Відтак, закликаємо водіїв транспортних засобів при можливості оминати цю ділянку об’їзної дороги – через місто Львів.

Фото прес-служби управління ДАІ у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *