ОСТАННІ НОВИНИ

Могильов має знати кримінальний кодекс, а міліціонери — англійську мову, вважає Колесніков

Львівський портал

|

Віце-прем`єр-міністр Борис Колесніков констатував у Львові катастрофічний стан знання англійської мови серед правоохоронців. Про це він сказав на брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів. Чиновник вважає, що провину за це слід покласти на керівництво міліцейських вишів, яке видає випускникам дипломи з добрими оцінкам за іноземну мову, але без реальних знань.

“З медиками ситуація не така вже й погана, бо маючи базові знання латини, вони можуть прочитати напис на кредитній картці. А от з міліцією ситуація вкрай погана” – зазначив віце-прем`єр.

На його думку, за це слід карати ректорів міліцейських вишів, які допускають, що офіцери, молоді люди, отримують дипломи з добрими оцінками, але без жодних знань.

“Якщо молоді офіцери не хочуть знати англійську мову, то хай шукають собі іншу роботу. В інших країнах є ще й вимоги до зовнішнього вигляду правоохоронців. А то в нас у деяких даішників жезла через пузо не видно” – зазначив віце-прем`єр.

Та відповідаючи на запитання про те, чи знає міністр Могильов англійську, Колесніков заявив, що якраз міністру знати англійську необов`язково. Він має знати кримінальний кодекс, а вже його підлеглі крім знання кодексу мали б вивчити іноземну мову, наголосив Колесніков.

«Як казав Мюллер, у великих начальників немає конкретної роботи. Не знаю, чи знає Могильов англійську, коли прилечу в Київ – спитаю. Головне, щоб він знав Кримінальний кодекс України і щоб знали наші міліціонери, за участі яких скоюють в Україні 1/3 всіх злочинів, і свою відповідальність у питаннях продажу наркотиків, рекету, організованих злочинних груп. Це для нього важливо», – наголосив Б. Колесніков.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *