ОСТАННІ НОВИНИ

Команда зі Львова візьме участь у відкритих перегонах роботів «Roborace - Cup of Brest»

Львівський портал

|

Команда зі Львова виборола право представляти Україну на відкритих перегонах роботів «Roborace – Cup of Brest», що стартуватимуть найближчим часом у місті Брест. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Перегони будуть проведені за сприяння сектору робототехніки Брестського державного технічного університету «BrSTU Robotics» та відділу у справах молоді Брестського міськвиконкому, спільно з «Асоціацією робототехніки» в Україні.

Окрім львівської команди можливість похвалитися інженерними витворами та спортивним хистом також  отримали команди з Івано-Франківська і Тернополя.  Аби досягнути високого рівня, хлопці зуміли стати призерами всіх етапів відкритого чемпіонату з перегонів роботів «Roborace 2010-11», пройти всеукраїнський кваліфікаційний відбір та все ж вибороти право на участь в «Roborace – Cup of Brest».

У перегонах візьмуть участь команди із Білорусії, Польщі та Канади.

«Правила стають вимогливішими, але це нас не лякає, оскільки це шлях до досконалості. В «Формулі-1» на початку теж все не було так жорстко», – повідомив головний організатор Антон Кабиш.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *