ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться фестиваль вуличних квіткових композицій «Leo Flower 2011»

Львівський портал

|

В понеділок, 1 серпня, у Львові розпочнеться фестиваль вуличних квіткових композицій «Leo Flower 2011», який триватиме до Дня Незалежності. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Центр Львова, де так багато сірої бруківки – ідеальний «сценічний майданчик» для квіткових фантазій мешканців», – вважає начальник управління культури Андрій Вороновський.

У центрі уваги Першого Львівського Фестивалю вуличних квіткових композицій – взуття.

«Адже чим насправді є горщик для квітки, як не способом забезпечити «модним взуттям» її коріння? Тож кожен отримає нагоду подарувати нове життя своїм старим «мештам». Кожен авторський креатив не тільки має шанс стати «родзинкою» рідного міста, але й, можливо, надихне професійних дизайнерів», – розповіли організатори фестивалю. 

Мета проведення фестивалю вуличних квіткових композицій – перетворити  старий центр Львова на територію «квітучої фантазії».  

Термін та місце подачі композицій: 1-23 серпня, пл. Катедральна, 5. Фестивальні композиції можна буде побачити на пл. Катедральній на терасі «Кафе 1» від 1 серпня і до кінця вересня. До участі запрошують всіх охочих.

Журі, що складатиметься із митців, професіоналів ландшафтного дизайну, флористів та шанувальників Львова, працюватиме 24 серпня. Оголошення підсумків конкурсу та урочисте врученням премій переможцям – на День Незалежності о 16:00 год. Призовий фонд фестивалю – 1500 грн.

Від появи першої композиції і до 23 серпня глядачі зможуть проголосувати. Для цього стоятиме урна для бюлетенів на терасі «Кафе 1». Окремий приз глядацьких симпатій передбачає вечерю на двох у ресторані.

Особлива номінація, присвячена 20-річчю Незалежності України – «Національний  чобіток» – надає простір творчості на теми національного колориту та національної історії.

Ініціаторами фестивалю виступили КМЦ Львівський Палац Мистецтв та ТЗОВ «Системи швидкого харчування» ТМ «Cafe 1» за сприяння управління культури Львівської міської ради.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *