ОСТАННІ НОВИНИ

З 15 серпня у чотирьох міських радіальних автобуснах запровадять трансферний квиток

Львівський портал

|

Спеціальний трансферний квиток запровадять на чотирьох нових радіальних автобусних маршрутах у Львові з 15 серпня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Такий квиток буде дійсний для двох поїздок у цих радіальних автобусах. До прикладу, мешканець зможе приїхати з Сихова до центру і тут пересісти на інший автобус, до Рясне-2 чи до Галицького перехрестя. Вартість квитка складає 2 грн, тобто за дві поїздки пасажир платитиме 2 грн. На квитках буде зазначена дата і номер маршруту. Відповідно до кольорового зонування міста, квитки, в залежності від транспортної зони, матимуть відповідне забарвлення. Придбати їх можна буде у водія автобуса. При пересадці  в інший автобус водій вилучатиме квиток. Скористатися квитком для проїзду в одному автобусі, тобто, до прикладу, приїхати у центр і повернутися тим самим маршрутом назад, буде неможливо. У всьому світі такий квиток має обмеження у часі 2 год.  У нас немає такої технічної можливості прокомпостувати квиток і зазначити у якій хвилині людина проїхала. Буде один день. У нас на квитку буде зазначена лише дата. Людина зможе скористатися, приїхавши в центр пробути цілий день і поїхати в інше місце, але не на тому ж самому маршруті, а на іншому», – зазначив директор ЛК АТП №1 Орест Гриньків.

«З 15 серпня ми додаємо лише один маршрут з Галицького перехрестя і вводимо проект по трансферному квитку, щоб люди вже привчалися здійснювати посадку-висадку.  Також хочемо перевірити комфорт такого принципу поїздки. Її ефективність можна буде перевірити, коли будуть проведені усі конкурси на автобусні маршрути і система запрацює повністю», – розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Спершу систему випробують на автобусних маршрутах № 1а, 11, 5, 3.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *