ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти львівської «Батьківщини» підтримують Тимошенко у Києві

Львівський портал

|

Увесь актив львівської «Батьківщини» сьогодні у Києві під стінами Печерського суду, де відбувається чергове судове засідання у справі Юлії Тимошенко.  Про це повідомляє прес-служба ЛО ВО “Батьківщина”.

Як повідомив  лідер львівської «Батьківщини» Роман Ілик, зараз у Києві зібрались партійці «Батьківщини» з усіх регіонів України. «Янукович поставив собі за мету стати Лукашенком. Ізоляція України як держави йому тільки «на руку», бо тоді не буде жодних перепон для встановлення диктатури. Саме цим і пояснюється той цинізм, нехтування міжнародних норм, нелюдські умови, за яких відбуваються судові засідання у справі Юлії Тимошенко. Цей процес влада перетворила на примітивні кримінальні розбірки. Все це робиться свідомо, очікуючи, що європейська спільнота зреагує відповідним чином та позбавить українців європейських перспектив», – зазначив Роман Ілик у своєму виступі.

За словами  Романа Ілика, українці, на відміну  від білорусів, уже відчули смак свободи, а тому шляху назад немає. «Сьогодні, за статистикою, опозиціонерами до діючої влади є дві третини населення України. Всіх не пересадиш, не залякаєш, тому ні російські, ні білоруські сценарії тут не пройдуть», – підсумував лідер львівської «Батьківщини».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *