ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія Львова домовилась з Львівської облрадою про створення міського БТІ

Львівський портал

|

Станом на сьогодні Львівська міськрада домовилася з Львівською обласною радою про створення міського БТІ. Про це сьогодні під час бліц-дебатів у Львівському прес-клубі повідомив голова комісії фінансів та планування бюджету Львівської міськради Яромир Самагальський.

«У Львові є фактично не стандартна ситуація з Бюро технічних інвентаризацій. Сім років тому практично за один день міське БТІ стало комунальним підприємством Львівської обласної ради. На сьогодні є домовленості з обласною радою, що зі сторони міста зроблено все, аби створити міське БТІ. Створити комунальне підприємство не важко, але найбільша проблема виникає з архівами та даними на майно, яке там реєструється», – зазначив Я.Самагальський.

За його словами, в обласному БТІ знаходиться близько 90% архівів, що стосуються Львова. «На сьогодні є домовленість з обласною радою про два варіанти вирішення цього питання: або архіви передадуть новоствореному міському БТІ, або в обласному БТІ буде виокремлено відділ міського БТІ», – розповів голова комісії фінансів та планування бюджету.

Але існує проблема – у 2012 році планується, що БТІ повинне перейти у підпорядкування Мін’юсту. «А це може покласти край тим потугам міста навести порядок у цій справі», – додав Яромир Самагальський.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *