ОСТАННІ НОВИНИ

«Спрут» знову їде від’єднувати львів’янам-боржникам каналізацію

Львівський портал

|

До абонентів, які мають заборгованість перед ЛМКП «Львівводоканал» більш ніж за 6 місяців, навідається полтавський «Спрут». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цього разу львів’янам-боржникам слід чекати на їх візит 8 серпня. Розпочнуть спочатку від’єднувати від каналізації боржників Сихівського району, 9-10 серпня навідаються у Шевченківський та Франківський райони, а завершуватимуть свою роботу 11-12 серпня у Залізничному та Личаківському районах.

Нагадаємо, що у травні 63 боржники були позбавлені послуг водовідведення. 16 абонентів оплатили борги і їх помешкання під’єднали до каналізації. Однак ще 47 квартир досі залишаються відімкненими.  

У «Львівводоканалі» зазначають, що співпраця з фахівцями «Полтававодоканал» є одним з найвпливовіших способів на боржників ЛМКП «Львівводоканал». Підприємство вдається до таких засобів бо повинне чітко розраховуватися з енергетиками за спожиті енергоносії, а це близько 9 млн грн. щомісячно, єдиним джерелом покриття зростаючих видатків є старі борги мешканців.

 

.    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *