ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник “Галсільсу” вважає, що Колодій влаштує йому рейдерське захоплення

Львівський портал

|

Прес-служба підприємства “Галсільліс” оприлюднила заяву керівника цієї структури, який заявляє, що найближчими днями перший заступник голови обласної ради Петро Колодій влаштує рейдерське захоплення підприємства. Подаємо текст заяви:

«Мені стало відомо, що у найближчі дні готується рейдерське захоплення ОКС ЛГП «Галсільліс», очолить яке представник «Свободи», перший заступник голови Львівської обласної ради Петро Колодій, який сьогодні виконує обов’язки голови облради.

З метою захоплення підприємства проробляється низка незаконних сценаріїв задля усунення мене від керівництва успішного підприємства. Основна мета рейдерів «з мандатами» – взяти під контроль 146 тис. га земель лісового фонду, які знаходяться у користуванні державного лісогосподарського спеціалізованого підприємства «Галсільліс».

Варто зазначити, що напередодні, до мене як керівника неодноразово звертались із вимогою передати землі, якими володіє ОКС ЛГП «Галсільліс» певним особам, імена яких я планую озвучити найближчим часом.

Загалом, тиск на підприємство продовжується вже більше, ніж 6 місяців. Уже сьогодні всім відомо, що пан Колодій йде незаконним шляхом, і як результат цієї діяльності – сфабриковані рішення ЛОР і створення депутатських комісій з грубим порушенням регламенту.

Переконаний, що найближчим часом ми станемо свідками захоплення лісогосподарського підприємства. Мабуть, лише таким чином теперішні керівники ЛОР, яких обмежили у земельних махінаціях в області, можуть стати на такий шлях.

Павло Котик, генеральний директор ЛГП “Галсільліс”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *