ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ склала 10 протоколів на громадян, які влаштували на дорогах торгові точки

Львівський портал

|

Обстежуючи вулично-шляхові мережі Львівської області, інспектори ДАІ впродовж двох тижнів виявили місця незаконної торгівлі та склали 10 адміністративних протоколів на громадян, які проводили таку торгівлю. Про це повідомляє прес-служба ДАІ у Львівській області.

За цей  період в області видано вісім приписів щодо демонтажу торговельних пунктів  у межах смуги відведення автодоріг та погодження їх у встановленому законодавством порядку.  

У результаті проведених обстежень вулично-шляхової мережі області було припинено незаконну торгівлю у таких місцях: 556 км автодороги М-06 Київ-Чоп – 1 місце; 583 км автодороги М-06 Київ-Чоп – 1 місце; 9 км автодороги М-09 Львів – Рава-Руська – 2 місця;

14 км автодороги М-09 Львів-Рава-Руська – 1 місце; 5 км автодороги М-09 Львів-Рава-Руська – 1 місце; 4 км автодороги під’їзд до міста Львова – 1 місце; 22 км автодороги Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий – 1 місце; 26 км автодороги Н-17 Львів-Радехів-Луцьк – 1 місце.

За результатами виявлених порушень до Львівської обласної прокуратури  скеровано інформацію про хід  проведення заходів з недопущення  торгівлі баштанними культурами вздовж автомобільних доріг Львівської області.  

Зокрема, одне із таких порушень інспектори ДАІ виявили 11 липня під час обстеження міжнародної автомобільної дороги державного значення М-11 Львів–Шегині. Так, було виявлено два павільйони на км 8+750 та км 8+900, з яких здійснювали торгівлю у межах смуги відводу автомобільної дороги баштановими культурами без погодження із власником дорожньої мережі (у даному випадку – зі Службою автомобільних доріг у Львівській області) та без узгодження з Державтоінспекцією.  

З метою  усунення виявлених порушень, громадянину М., який здійснював торгівлю на км 8+900 автодороги М-11 Львів–Шегині, був виданий обов’язковий до виконання припис ДАІ від 11 липня 2011 року щодо погодження у встановленому законодавством порядку влаштування торгівельного пункту у межах смуги відведення автодороги та демонтаж зазначеного пункту у термін до 12 липня цього року. Інший припис від 11 липня 2011 року із аналогічними заходами було видано громадянці Г., яка здійснювала торгівлю на км 8+750 автодороги М-11 Львів–Шегині. Однак, 12 липня під час обстеження автомобільної дороги М-11 Львів–Шегині працівники Державтоінспекції встановили, що вищевказані громадяни не вжили заходів, що були зазначені у приписах ДАІ та продовжують здійснювати незаконну торгівлю баштанними культурами.  

За невиконання припису ДАІ на громадянина М. було складено протокол про адміністративне правопорушення відповідно до статті 188-28 КУпАП та виданий повторний припис ДАІ від 12 липня 2011 року щодо узгодження місця торгівлі та демонтаж незаконного торгівельного пункту. Аналогічні заходи було вжито до громадянки Г. та видано припис ДАІ від 12 липня 2011 року. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *