ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни занижують показники лічильників – «Львівводоканал»

Львівський портал

|

Упродовж цього тижня працівники ЛМКП «Львівводоканал» разом з енергоменеджерами ЛКП проводитимуть контрольні зняття фактичних показників квартирних водолічильників. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Уже три роки рахунки за воду виставляють ЛКП. Зазвичай львів’яни самі подають показники лічильників або їх знімають двірники. Однак, тривалий аналіз нарахувань засвідчив невпинне падіння обсягу спожитої води відповідно до поданих показників квартирних лічильників. Відтак, маємо сотні помешкань, де щомісячне нарахування складає по одному кубометру води на людину, тобто близько 30 літрів води на добу. Важко припустити, що цього достатньо для щоденних санітарно-гігієнічних потреб (душ, прибирання, прання, миття посуду). Висновок один – вода недообліковується. Це насправді дуже велика проблема і для нас, і для міста», – зазначив заступник директора ЛМКП «Львіводоканал» Олег Капко.

Відтак «Львівводоканал» розпочинає програму виявлення необлікованих втрат води. В межах цієї програми контролери підприємства поетапно опрацюють усі райони міста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *