ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром в Україні буде економічний підйом

Львівський портал

|

Українську економіку в майбутньому може чекати підйом. Про це говориться в дослідженні, оприлюдненому Інститутом світової політики.

Проте, згідно зі звітом, думки аналітиків відносно вказаного питання розділилися – європейці стверджують, що економічне зростання буде поступовим, українські ж фахівці стверджують, що буде справжній економічний вибух.

Також, дослідники прогнозують тісну співпрацю України з Євросоюзом.

Крім того, відзначається, що Україна стане залежнішою від зовнішніх чинників, – політичних або економічних, а також залишиться позаблоковою державою.

У той же час, Україну можуть чекати проблеми, якщо не станеться об`єднання нації, і до того ж політичне майбутнє залишається невизначеним.

Аналітики стверджують, що це лише можливі сценарії розвитку країни найближчим часом, оскільки дуже багато що залежить як від самих українців, так і від політичних еліт.

Для аналізу, проведеного Інститутом світової політики в Україні, відбиралися роботи на українській, англійській і російській мовах, опубліковані зарубіжними і українськими аналітичними центрами останніми роками. Всього для аналізу відібрали 68 робіт.

Нагадаємо, що Україна увійшла до п`ятірки найгірших економік світу. Такого висновку дійшов журнал Forbes, проаналізувавши макроекономічні показники більшості країн світу за останні роки і прогнози розвитку до 2012 року.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *