ОСТАННІ НОВИНИ

УЄФА відкрив платформу перепродажу квитків на Євро-2012

Львівський портал

|

Європейський футбольний Союз запустив офіційну платформу з перепродажу квитків на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Особи, що не матимуть змоги використати квитки, право на придбання яких вони виграли в лотереї, можуть перепродати їх за номінальною вартістю, інформує офіційний сайт УЄФА.

Прийом заявок на придбання перепусток-2012 на сайті UEFA.com тривав із 1 по 31 березня. За цей період уболівальниками з 206 країн світу було подано 12 149 425 запитів. Розподіл квитків відбувався за допомогою лотереї. Завдяки порталу перепродажу особи, яким не посміхнулася вдача, зможуть придбати квитки в тих вболівальників, які не зможуть ними скористатися. Продаж відбуватиметься в порядку черги.

Покупець та продавець не контактуватимуть напряму. УЄФА виступатиме посередником через платформу, яка працюватиме до 1 березня 2012 року. Для того, аби скористатися новою послугою необхідно зайти на офіційний квитковий портал турніру, використавши особистий обліковий запис. Якщо ви бажаєте продати квитки, виберіть відповідні перепустки. Після цього вони з’являться у секції «Придбати квитки», де їх власниками зможуть стати зацікавлені особи. Якщо опція «Придбати квитки» неактивна, то це значить, що наразі жодної пропозиції щодо продажу квитків немає.

УЄФА нагадує, що офіційний сайт організації єдиним місцем для продажу квитків на матчі першості континенту в Україні та Польщі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *