На прапор Партії регіонів наклали купу лайна

Львівський портал

|

 Невідомі зірвали прапор Партії регіонів з будівлі громадської приймальні регіоналів у місті Лозова на Харківщині та справили на нього природну потребу, залишивши після себе купу фекалій.Понівечений прапор розстелили перед парадними дверима приймальні ПР. Розслідувати справу узявся міський відділ міліції.

“До нас звернувся охоронець міської поліклініки і повідомив, що на будівлі громадської приймальні Партії регіонів був пошкоджений невідомою речовиною прапор. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 296, ведеться слідство”, – розповів Денис Сисенко, в. о. начальника сектору дільничних інспекторів Лозівського міського відділу міліції.

296 стаття Кримінального кодексу – це хуліганство. Головний регіонал Лозової, голова місцевої райадміністрації Богдан Рева також вважає, що його партійний офіс атакували хулігани. Жодної політики в інциденті він не вбачає.

“Поруч центр, кафе, бари, сквер Шевченка. Там часто до ранку люди відпочивають, а молодь любить екстремальні розваги. У Лозовій дуже мало супротивників Партії регіонів: переважна більшість підтримує саме цю політичну силу. Але я думаю, що нормальні люди знають, де фізіологію справляти”, – зазначив Богдан Рева.

За словами голови райадміністрації, вже є підозрюваний, його розшукують. На приймальні повісили новий прапор і встановили камери відеоспостереження.

Нагадаємо, на початку липня невідомі спаплюжили в Севастополі прапор України.  Зображення-графіті державного символа на Інженерному мисі залили фарбою.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *