ОСТАННІ НОВИНИ

В Сколівському районі пройде літній табір для дітей з трьох областей

Львівський портал

|

ОУМ « Спадщина» з 5 по 22 серпня у Сколівському районі Львівської області проводитиме літні наметові табори для дітей. Відпочити та навчитись виживати в екстремальних умовах з’їдуться діти з трьох областей: Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської. Про це повідомила прес-секретар ОУМ « Спадщина» Ярина Крамарчук та  головний спеціаліст ОУМ « Спадщина» Юрій Гладкий.

У карпатських горах буде розташовано два наметових табори. Дітей розподілятимуть за віком 9-14, 14-16 років. Для юнацтва читатимуть лекції з виживання в екстремальних умовах, історії, альпінізму, народознавства, медицини та інші.

Відкриття табору розпочнеться з фестивалю середньовічної культури «Тустань». В програму також входять мандрівки визначними місцями Сколівського краю, альпіністичні  переправи, теренові ігри, спортивні змагання.

За словами організаторів, перевагою табору є те, що він доступний для більшості львівських сімей. Його вартість складає до 200 гривень за 2 тижні перебування у таборі.

На проведення табору та організацію забав для дітей Львівська міська рада виділила 10,4 тис грн, а також забезпечить харчуванням.

 

 

.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *