ОСТАННІ НОВИНИ

За новою транспортною схемою на Сихові буде 20 маршрутів

Львівський портал

|

Згідно з новою транспортною схемою на Сихів їздитимуть 20 автобусних маршрутів, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаймо, французька консалтингова компанія Louis Berger займалась проектом розвитку громадського транспорту у місті Львові. Проект реалізувався завдяки гранту Європейського банку реконструкції та розвитку. Завдяки фахівцям НУ «Львівська політехніка» було проаналізовано існуючу схему руху громадського транспорту, а також опрацьовано нову більш актуальну мережу громадського транспорту у місті.

«Однією з головних  цілей нашого проекту було визначити те, яким чином кожен вид громадського транспорту може внести найоптимальніший внесок у загальну транспортну мережу. Тут важливо розглянути кожен окремий вид  транспорту і те, як він може найкращим способом задовольнити транспортні вимоги і потреби міста», – повідомив керівник проекту Louis Berger  Девід Джерретт.

Основні зміни, які принесе нова транспортна мережу у загальну концепцію руху громадського транспорту у місті – запровадження 6 радіальних маршрутів, які курсуватимуть з  периферійних районів міста до центру та 40 хордових маршрутів, які зможуть довести пасажира з одного периферійного району в інший, не заїжджаючи в центр міста. Мережі електротранспорту залишились без змін.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *