ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облдержадміністрація візьме участь у створенні Молодіжного уряду України

Львівський портал

|

На виконання доручення Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Андрія Клюєва щодо підготовки проекту рішення про створення молодіжного консультативно-дорадчого органу, у Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України почали роботу над проектом рішення про створення молодіжного консультативно-дорадчого органу – Молодіжного уряду України.

Згідно наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України “Деякі питання створення молодіжних консультативно-дорадчих органів” створено робочу групу з формування Молодіжного уряду.

За повідомленням прес-служби Львівської облдержадміністрації, до складу робочої групи увійшли радник голови Львівської обласної державної адміністрації з питань молодіжної політики та освіти Анатолій Ігнатович та співголова Студентської ради при Львівській обласній державній адміністрації Андрій-Степан Гой.

Відповідно до наказу членам робочої групи доручено  вивчити питання створення та функціонування молодіжних консультативно-дорадчих органів, а також внести проекти відповідних актів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *