ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” поборються за Лігу Європи з ірландцями

Львівський портал

|

Суперником львівських “Карпат” у третьому раунді Ліги Європи став ірландський клуб «Сент-Патрікс Атлетік» з Дубліна, котрий за сумою двох матчів переміг казахстанський “Шахтар”.

Як повідомляє інформаційний центр ФК “Карпати”, ірландці зараз займають четверту сходинку в турнірній таблиці свого чемпіонату, відстаючи від лідера «Сліго Роверс» на 4 очки. Правда, клуб має ще гру в запасі.

За всю свою історію клуб сім разів здобував чемпіонство та двічі вигравав Кубок.

Середній вік гравців ірландського клубу становить 26 років. З-поміж відомих футболістів, які колись грали за «червоно-білих», є Кіт Фейхі, який нині виступає за «Бірмінгем». Ще однією гордістю клубу є Пол Макграт , котрий грав за «Манчестер Юнайтед», «Астон Віллу» та збірну Ірландії.

Яскравим лідером теперішньої команди є Даніель Норз. Цього сезону він забив 18 голів у ворота суперників. До слова, він є клубним вихованцем, а сама школа постійно постачає гравців до Англійської Прем’єр-ліги та збірної Ірландії.

Тренер «святих» Піт Махон цілком спокійно відреагував на результати жеребу, але встиг зауважити, що з українцями ірландцям буде важко, але до того їм слід пройти «Шахтар». Коуч трохи стурбований, що після перемоги над «Шахтарем», їм доведеться знову долати велику відстань, правда, тепер трохи меншу, аніж до Караганди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *