ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський «Фронт змін» намагаються дискредитувати

Львівський портал

|

Фракція партії «Фронт змін» у Львівській міській раді одноголосно б голосувала за заяву щодо засудження утисків опозиції, якщо б на той час була присутня у сесійному залі. Про це сьогодні на брифінгу заявив голова фракції «Фронт змін» у ЛМР Михайло Хміль.

«Львівський міський осередок партії «Фронт Змін» заявляє про свою принципову позицію у питанні підтримки опозиційних політичних сил України. Ми неодноразово заявляли про те, що в Україні відбуваються утиски опозиції. Сьогодні влада через свого сателіта ГП «Пора» зробила спробу дискредитувати львівський міський осередок партій «Фронт Змін» та «Наша Україна», які є опозиційними до діючої влади», – заявив М.Хміль.

Він зазначив, що голосування за резолюцію щодо засудження дій влади відбулося після того, як усі представники фракції «Фронт змін» покинули сесійний зал ЛМР на знак протесту проти незаконної приватизації майна громади.

За словами депутата Львівської облради Юрія Підлісного, закиди представників «Пори» про те, що «Фронт змін» свідомо не голосував за згадану резолюцію є заангажованими. «Заяви про те що «Фронт змін» не підтримує опозиційні сили є вкрай заангажованими. На мою думку, це свідчить, що так, у брудний спосіб, починаються передвиборчі перегони до парламенту. Звинувачення, що «Фронт змін» не є з опозиційними силами є просто брехнею», – наголосив Ю.Підлісний. Такі звинувачення депутат назвав провокативними й намаганням дискредитувати партію «Фронт змін» та її лідера Арсенія Яценюка.

На думку депутата ЛМР Ярослава Музичка, негайне розміщення заяви від «Пори» на центральних сайтах і згадування деякими політичними експертами про неголосування «Фронту змін» також свідчить про спланованість провокації. 

Лідер фракції Михайло Хміль вважає, що істерія довкола цієї заяви є спробою відвернути увагу від ключової події, котра мала місце на сесії ЛМР, 20 липня, тобто від питання щодо  незаконної приватизації комунального майна Львова.
«Хтось сплановано хотів відволікти увагу львів’ян. Ми чітко заявили про свою позицію щодо намагання незаконно приватизувати готелі і ми будемо слідкувати надалі за хронологією подій навколо цього питання», – зазначив М.Хміль.

Нагадаємо, фракція «Фронту змін» 20 липня покинула сесійний зал, не погодившись із позицією більшості у питанні щодо приватизації комунального майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *