ОСТАННІ НОВИНИ

Міжміським перевізникам посталять умову купувати автобуси лише нового класу

Львівський портал

|

Міський голова Львова Андрій Садовий взяв участь у нараді під головуванням віце-прем’єр-міністра Бориса Колеснікова. Голови обласних адміністрацій та голови міст, які прийматимуть Євро-2012 року, обговорили питання оновлення рухомого складу для оптимізації міжміських перевезень між приймаючими містами. Про це мер Львова повідомив сьогодні під час брифінгу.

«Ми говорили під час наради про міжміські перевезення. Автобуси мають бути належної якості. Домовлено, що нові конкурси на міжміські перевезення, які будуть проводитись, має бути вписана чітка норма – мають бути автобуси нового класу. Якщо говорити про Львів, це автобуси класу «НеоЛАЗ». Буду звертатись до власників готелів у Трускавці та Моршині, які законтрактовані компанією ТУЇ, щоб вони на час проведення чемпіонату мали достатню кількість автобусів», – розповів мер А. Садовий.

Серед питань, які пропонував для розгляду Львів – оновлення рухомого складу міських перевезень, оптимізація міських маршрутів за умови збільшення кількості машин та зменшення інтервалу руху, закупівля великогабаритного транспорту тощо.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *