ОСТАННІ НОВИНИ

За півроку на Львівщині видали 171 дозвіл на спецводокористування

Львівський портал

|

Державне управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області протягом І півріччя 2011 року видало 171 дозвіл на спеціальне водокористування. Це на 17 % менше, ніж в аналогічний період 2010 року, повідомляє Міністерство екології та природних ресурсів України.

20 клопотань щодо одержання дозволів на спецводокористування відхилено та повернуто на доопрацювання у зв’язку із невідповідністю нормативним документам щодо водоохоронного законодавства. Це на 67 % більше, ніж за І півріччя 2010 року.

Начальник Держуправління ОНПС М.Хом`як наголосив, що при розгляді документів щодо одержання дозволів на спеціальне водокористування особлива увага зверталась на виконання суб’єктами господарювання заходів щодо раціонального використання та охорони вод, а також планам виконання заходів на наступний період.

Для виконання встановлених дозволами умов водокористування підприємствами впроваджено низку заходів щодо раціонального використання води та зменшено загальний об’єм водоспоживання.

У частині видачі дозволів на спеціальне водокористування, Держуправління активно співпрацює з контролюючими органами – Державною екологічною інспекцією, Державною податковою адміністрацією, органами прокуратури, яким регулярно надає інформацію щодо про термінованих дозволів та встановлених лімітів водокористування.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *