ОСТАННІ НОВИНИ

Майбутнім першачкам дозволили відвідувати садочки до кінця оздоровчого періоду

Львівський портал

|

Міністерство освіти і науки молоді та спорту України надіслало листа до управлінь освіти і науки обласних та міських державних адміністрацій щодо терміну перебування дітей, які досягли шестирічного віку, у дошкільних навчальних закладах (N 1/9-552від 21.07.2011 – у розділі «Законодавство»). Про це повідомляє прес-служба Міносвіти.

У листі, зокрема, міністерство звертає увагу на те, що право на перебування у дошкільних навчальних закладах гарантовано дітям віком від двох місяців до шести (семи) років. 

«Діти, яким станом на 1 вересня поточного року виповнюється 6 років, мають право за бажанням батьків перебувати в дошкільних навчальних закладах до 7 років», – йдеться у документі.

Також Міносвіти наголошує, що діти шести (семи) років, які ідуть до школи з 1 вересня, мають право відвідувати дошкільний навчальний заклад до кінця оздоровчого періоду.

Навчальний рік у дошкільних навчальних закладах розпочинається 1 вересня і закінчується 31 травня, а оздоровчий період триває з 1 червня по 31 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *