ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розмежують відповідальність за зберігання та використання бруківки

Львівський портал

|

Сьогодні на розгляд виконавчого комітету виносять рішення про облік та зберігання мозаїки, бруківки і колотого каменю та їх використання при ремонтні доріг. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як зазначили у відділі капремонту управління інженерного господарства ЛМР, відповідно до цього рішення, управління охорони історичного середовища має розробити пропозиції щодо переліку вулиць з обов’язковим покриттям з бруківки.

При реконструкції вулиць замовники робіт повинні погоджувати з управліннями охорони історичного середовища та архітектури завдання на проектування для виконання ремонтних робіт на вулицях з бруківочним покриттям та передбачати у договорі з підрядною організацією відповідальність виконавця робіт за зберігання та охорону бруківки.

Районні адміністрації сформують окремий перелік вулиць, які покриті мозаїкою, бруківкою, колотим каменем та тих, які мають комбіноване покриття.

За облік бруківки, мозаїки та колотого каменю, контроль за їх цілісністю, використанням та переміщенням відтепер відповідатимуть голови районних адміністрацій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *