ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині студентів ввели до складу приймальних комісій на час вступної кампанії

Львівський портал

|

Львівська обласна державна адміністрація звернулася до керівників вищих навчальних закладів Львівської області щодо включення до складу приймальних комісій представників органів студентського самоврядування для їх участі в засіданні приймальних комісій та розгляді апеляцій абітурієнтів. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Після початку вступної кампанії керівникам вищих навчальних закладів було надіслано листа з проханням надати інформацію про участь студентів у роботі приймальних комісій.

Внаслідок звернення Львівської ОДА, до складу приймальних комісій вищих навчальних закладів області було включено представників органів студентського самоврядування, первинних профспілкових організацій та молодіжних громадських організацій.

Згідно з наданими даними, на 17 липня 2011 року з 19 вищих навчальних закладах III-IV рівнів акредитації Львівської області державної форми власності, яким було надіслано листа,  16 вищих навчальних закладів включили до складу приймальних комісій представників студентських виборних органів. Студенти також увійшли до складу приймальних комісій 14 вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації (коледжів) Львівської області.

У складі приймальних комісій університетів та інститутів Львівської області працюють 1-2 представники студентських колегіальних органів. Винятком стали Львівський інститут економіки і туризму та Національний лісотехнічний університет України, де до складу приймальних комісії включено 5 та 3 студентів відповідно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *