ОСТАННІ НОВИНИ

Військові закликають не відвідувати Яворівський полігон під час навчань “Репід трайдент”

Львівський портал

|

Командування  міжнародних військових навчань “Репід трайдент” просить  мешканців навколишніх  населених пунктів та громадян, які  планують свій відпочинок у цій місцевості, з розумінням поставитись до певних обмежень та незручностей, пов’язаних із проведенням військових навчань та посиленими заходами безпеки зі сторони військових. Про це йдеться у повідомленні прес-групи навчань.

Зокрема, військові наголошують на тому, що на час навчань, під час руху військових колон деякі зони автодоріг на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки будуть обмежені для руху цивільного автотранспорту, також залучатиметься бронетехніка та проводитимуться навчальні стрільби зі стрілецької зброї.

Просимо вас не проводити збір грибів та ягід у лісосмугах на території полігону – деякі зони на цей період вважаються закритими. Керівництво навчань із міркувань турботи про безпеку цивільного населення, наполегливо просить у цей період не відвідувати розташування навчальних ділянок полігону” – зазначено у зверненні командування міжнародних військових навчань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *