ОСТАННІ НОВИНИ

«Свободі» знову не дає спокою дорога біля облдержадміністрації

Львівський портал

|

І без того непогану дорогу під стінами Львівської облдержадміністрації поремонтували за мільйон гривень. Про це сьогодні під час засідання комісії з питань промисловості, ЖКГ та транспорту повідомила депутат облради Ірина Сех.

Зокрема, депутат поцікавилась у начальника Служби автомобільних доріг Петра Шпичака, котрий доповідав на засіданні, за які кошти і хто давав розпорядження ремонтувати дорогу під стінами облдержадміністрації. За словами І. Сех, на асфальтування дороги, яка була в хорошому стані, за приблизними підрахунками витратили близько 1 млн грн. Окрім того, вона додала, що дорога не входить в перелік об’єктів комунальної власності, які цього року заплановано відремонтувати за державні кошти.

У відповідь, П. Шпитак повідомив, що облавтодор немає жодного відношення до дороги і її не ремонтував. Натомість представник управління інфраструктури облдержадміністрації повідомила, що балансоутримувачем дороги є Львівська міська рада, тому лише в мерії можуть відповісти, хто є замовником робіт і скільки на це витратили коштів.

Нагадаємо, нове дорожнє покриття біля стін Львівської облдержадміністрації проклали наприкінці березня цього року. Тоді вирішили відкрити проїзд для автотранспорту біля будівлі облради і прибрати шлагбаум.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *