ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий «обклався» трьома штатними і 46 позаштатними радниками

Львівський портал

|

Станом на сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий має трьох офіційних радників, які входять в штат міської ради. Серед них – Надія Оксенчук, Богдан Панкевич та Ксенія Курилишин. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради посилаючись на відділ кадрів мерії.

«Міський голова має право на шість радників. Зараз у міській раді є три працюючих радники, і ще на три є вакансії. Тобто, не всі посади радників міського голови заповнені», – розповіла в. о. начальника відділу кадрів Оксана Блавацька.

Всі офіційні радники міського голови працюють згідно з чинним законодавством. 

«Згідно з штатним розписом, у штатного радника міського голови зарплата становить 982 грн. Відповідно, до зарплати ще додається преміювання згідно з «Положенням про преміювання». К. Курилишин, Н. Оксенчук та Б. Панкевич вже мають певний стаж в органах місцевого самоврядування, тому отримують ще донарахування. Вони мають надбавки за вислуги років, 50% за високі досягнення», – додала О. Блавацька.

Щодо позаштатних радників міського голови, то вони працюють згідно з Розпорядженням № 328 «Про затвердження Положення про позаштатних радників і консультантів міського голови, його заступників та секретаря ради» від 21 червня 2000 р, де передбачено їхні права та обов`язки на посаді.

«Позаштатних радників міського голови є 46. Останнім з них став Мирослав Заплатинський. Їхня робота не фінансуються з міського бюджету. Кожен з них веде певний напрямок роботи: з питань економічного розвитку, з питань освіти, соціальної роботи. Вони допомагають міському голові, беруть участь в різноманітних нарадах», – розповіла в. о. начальника відділу кадрів.

Радників міського голови обирає мер. «Як штатні, так і позаштатні радники міського голови призначаються згідно з поданими заявами на підставі розпорядження міського голови. Вони зараховуються в штат або набувають статусу позаштатних. Міський голова надає заяву людини зі своєю резолюцією, на підставі цього ми готуємо розпорядження», – додала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *