ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перекинулися скутер та мотоцикл: одна людина загинула, двох – травмовано

Львівський портал

|

У Львові відбулися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю двоколісних транспортних засобів. В одному із випадків нетверезий водій скутера отримав тілесні ушкодження, впавши зі свого транспортного засобу. В іншій автопригоді у результаті падіння мотоцикла водій загинув, а жінку-пасажирку – травмовано. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області

Зокрема, одна із автопригод сталася цієї ночі на вулиці Антоненка-Давидовича, 9. Там, водій скутера «ВАДА», 34-річний житель Львова (без посвідчення водія), втратив контроль над керуванням транспортного засобу та впав. Унаслідок цієї ДТП скутер отримав технічні пошкодження, а вищевказаний водій – тілесні ушкодження. У нього – забій голови, множинні забої обличчя. Також лікарі встановили, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Інша ДТП сталася теж цієї ночі годиною пізніше на вул. Шевченка, 108. У напрямку вул. Єрошенка рухався мотоцикл «Хонда» під керуванням 42-річного жителя Львова. Разом з водієм на мотоциклі їхала пасажир, 35-річна львів’янка.

Біля перехрестя вулиць Шевченка – Єрошенка водій мотоцикла втратив контроль над транспортним засобом та впав на проїжджу частину дороги. Унаслідок цієї аварії мотоцикл отримав технічні пошкодження, а водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Пасажир мотоцикла отримала тілесні ушкодження. У жінки – закритий перелом правої ключиці, забій колінного суглобу. Її госпіталізовано у травматологічне відділення лікарні міста Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *