ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові говоритимуть про українські та міжнародні практики транспортних послуг

Львівський портал

|

Протягом 21-22 липня у Львові відбудеться робоча зустріч на тему «ЄВРО 2012: Управління мобільністю і попитом на транспортні послуги». На зустрічі представники відповідних структурних підрозділів міст, де відбудеться єврочемпіонат, ділитимуться досвідом покращення транспортних послуг та розповідатимуть про нові підходи до вирішення транспортних проблем. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Організатором зустрічі виступає GIZ (Німецьке товариство міжнародної співпраці).

Нагадаємо, приймаючі міста України очікують на підготовку чотирьох планів – плану роботи громадського транспорту, плану управління рухом, плану пішохідного ознакування руху у приймаючому місті та транспортного інформаційного плану –  для подальшого впровадження, як бази при майбутньому деталізованому плануванні та впровадженні заходів мобільності протягом Євро 2012. Також учасники зустрічі обговорять питання використання операційної системи «VISUM», як засобу транспортного планування та управління транспортним попитом.

Як зазначили у департаменті «ЄВРО-2012» ЛМР, серед цілей робочої зустрічі – обмін знаннями щодо місцевих і міжнародних практик та узгодження практик між усіма приймаючими містами України. Участь у робочій групі візьмуть і міжнародні експерти.

Зустріч проходитиме протягом 21-22 липня у готелі «Древній град», за адресою м. Львів, 7-й км. Київської траси, початок – о 9:30 год.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *