ОСТАННІ НОВИНИ

Діти Львівщини взяли «золото» на спеціальній олімпіаді в Афінах

Львівський портал

|

З 20 червня до 5 липня 2011 року в Афінах відбулися Всесвітні Літні Ігри Спеціальної Олімпіади. Про це повідомляє головне управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

У змаганнях взяли участь 24 команди світу. Українські атлети, які змагалися у футболі, легкій атлетиці, плаванні, бадмінтоні і бочо, вибороли 11 медалей – чотири золоті, п’ять срібних і дві бронзові.

Так, у футбольному турнірі «Об’єднаний футбол» (в одній команді грають інваліди та партнери) Україну представляла команда Львівської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернат для дітей з тяжкими порушеннями мови, яка під керівництвом вчителя фізичної культури Петрусенко О.В. виборола золоті нагороди.

Команда не програла жодного матчу і перемогла у фіналі команду з Данії з рахунком 6:2.

На змаганнях був присутній Посол України в Греції, який організував прийом наших дітей у Посольстві України.

Слід зазначити, що учні Львівської області мали змогу взяти участь у змаганнях завдяки  фінансовій підтримці Львівської облдержадміністрації та організаційним зусиллям регіонального координатора «Спеціальної Олімпіади» Аліни Передерій, Львівського державного училища фізичної культури, а також директора Львівської ДЮСШ №1 Володимира Прокоп’юка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *