ОСТАННІ НОВИНИ

Голова комітету лісового господарства на держзакупівлі «нагрів» руки на 128 тис грн

Львівський портал

|

Прокуратура Львівської області в ході проведення перевірки в одному із державних лісових господарств виявила порушення в частині проведення відкритих торгів по закупівлі верстатів для оброблення дерева та інших матеріалів за державні кошти. Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Львівській області.

З’ясовано, що голова комітету з конкурсних торгів вказаного господарства К., зловживаючи службовим становищем, в інтересах третіх осіб, в порушення вимог ст.11 Закону України «Про здійснення державних закупівель», вніс неправдиві відомості до протоколів розкриття пропозиції з конкурсних торгів та їх оцінки. Без колегіального прийняття рішень комітетом цього підприємства він провів процедуру державних закупівель. При цьому, підозрюваний зайво використав понад 128 тис грн..

Прокуратурою Львівської області за вказаним фактом порушено кримінальну справу.

Варто зазначити, що з початку року органами прокуратури Львівської області у сфері державних закупівель порушено 9 кримінальних справ, принесено 2 протести, внесено 23 приписи та подання. За наслідками розгляду документів прокурорського реагування до дисциплінарної відповідальності притягнуто 11 службових осіб, в тому числі 2 посадові особи контролюючих органів.

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *