ОСТАННІ НОВИНИ

В пункті «Рава-Руська» затримали контрабанду на 700 тис грн

Львівський портал

|

Працівники митниці  пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» викрили спробу незаконного ввезення на митну територію України великої партії контрабандних товарів на суму близько 700 тис грн. Про це повідомляє прес-служба Держмитниці України.

Громадянин України, що прямував автомобілем «Фольксваген-Транспортер» з Польщі, приховав від контролю техніку. Спершу чоловік для проходження митного  контролю обрав смугу  руху «зелений коридор». Про наявність товарів, заборонених та обмежених до переміщення через митний кордон України  він  не заявив. В ході усного опитування  заявив, що перевозить чотири коробки  з розпарованим взуттям (що слідує на виставку) і ніякої вартості не має.

Проте автомобіль було направлено зі смуги спрощеного митного контролю в бокс поглибленого догляду, де було виявлено товар, який перевищує встановлені норми ввезення громадянами товарів на митну територію України. Зокрема, в автомобілі знайшли ноутбуки марки «SONY», мобільні «SAMSUNG», «NOKIA», систему для відбілювання зубів марки «Bejond», взуття розпароване в асортименті, спрей «ЄURO-LOCK LOS 200». Товар знаходився у вантажному відділенні автомобіля у заводських упаковках.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *