ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада затвердила реконструкцію готелю «Асторія»

Львівський портал

|

Львівська міська рада передала ТзОВ «Готель Асторія» земельну ділянку на вулиці Городоцькій, 15 для реконструкції та реставрації будівлі готелю. Відповідне рішення ухвалили сьогодні на сесії міської ради.

Реконструкція готелю «Асторія» почалась у травні 2011 року. На сьогоднішній день завершується бетонування останнього поверху. Загалом готель розрахований на 4 зірки та 46 номерів.

«З серпня ми почнемо роботи на покрівлі будинку. До кінця року плануємо завершити реконструкцію готелю і здати його в експлуатацію», – повідомив представник ТзОВ «Готель Асторія» Едуард Клипін.

Довідка

Нагадаємо, орендарем готелю «Київ» (сучасний готель «Асторія») було Луцьке ВАТ «Готель Україна», суборендарем – ТзОВ «Готель «Асторія». Право оренди готелю «Київ» терміном на 25 років ВАТ «Готель Україна» здобуло під час аукціону 11 липня 2007 року, запропонувавши сплати в міську казну 5 млн 100 тис гривень. За умовами конкурсу, реконструкція готелю мала розпочатися не пізніше, ніж через два роки з моменту отримання дозволу на роботи та не пізніше, ніж через три року з моменту укладання договору про оренду. ВАТ «Готель Україна» не виконало жодної з умов конкурсу. Тож  ухвалою сесії Львівської міської ради №2787 від 09.07.2009 року було включено у перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації способом викупу. 9 липня 2010 року ТзОВ «Готель Асторія» придбало приміщення готелю у Львівської міської ради. З травня 2011 року у будівлі готелю почалась реконструкція.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *