ОСТАННІ НОВИНИ

За пів року від розміщення зовнішньої реклами до бюджету надійшло понад 7 млн грн

Львівський портал

|

Від розміщення зовнішньої реклами за I півріччя 2011 року до міського бюджету Львова надійшло 7 млн 133 тис грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Завдяки комплексній, масштабній роботі у сфері зовнішньої реклами, нам вдалося добитися стабільного зростання надходжень. Відтак, зважаючи на щорічне збільшення суми надходжень від розміщення зовнішньої реклами майже на 1 млн. гривень, можемо говорити що це вже стало хорошою тенденцією», – розповіла директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

За аналогічний період минулого року у міський бюджет надійшло 6 млн 51 тис грн, за I півріччя 2009 р. сума надходжень від розміщення зовнішньої реклами становила 5 млн. 26 тис. грн., а 2008 р. – 4 млн. 939 тис. грн..

Надходження забезпечуються шляхом плати рекламорозповсюджувачів згідно з виданими дозволами за користування місцями для розміщення засобів зовнішньої реклами, штрафів за самовільне встановлення рекламних конструкцій та сплатою пені за несвоєчасне внесення оплати.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *