Львові ресторани мають можливість пройти добровільну сертифікацію на відповідність європейським стандартам якості. Проте, ця сертифікація не передбачає жодної градації чи присвоєння категорій, – повідомили в управлінні туризму Львівської міської ради.
«Для проходження сертифікації заклад добровільно подає заявку і оцінка здійснюється незалежним німецьким агентством, шляхом залучення таємних покупців. Таємні покупці оцінюють якість ресторану за допомогою спеціально розробленої анкети, де європейські стандарти є адаптованими для львівських закладів» – розповів львівський ресторатор Вардкес Арзуманян.
Такий захід зініційований торгово-промисловою палатою і підтримується Львівською міською радою, оскільки це хороший спосіб перевірити та підвищити якість львівських закладів громадського харчування.
Львівський портал