ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує благодійна акція «Подаруй дитині надію»

Львівський портал

|

23-24 липня у Львові на площі Ринок відбудеться виставка картин та малюнків важкохворих дітей. Ініціатори акції – Благодійний фонд «Світ дитини».  Всього буде представлено близько 30 картин та 100 малюнків. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.                

«Ми мусимо привернути увагу громадськості до проблем дітей, які  за свій короткий вік  змушені терпіти страшні муки хвороби. Так, світ ще не оговтався від економічної кризи, але ми все ж таки не можемо забувати про тих, хто є слабшими і потребує нашої допомоги», – зазначив організатор акції Іван Янчишин.

Захід покликаний привернути увагу громадськості до проблеми медичного забезпечення лікарень та заохотити небайдужих до благодійності. Кінцева мета – придбати рентгенівський апарат для потреб Західноукраїнського централізованого дитячого медичного центру.                     

«В міру своїх можливостей ми хочемо допомогти хворим дітям. Як лікар я допомагаю їм по ходу своєї роботи. Проте постають такі питання, які не залежать від лікарів. Зокрема це медичне забезпечення. Метою цього марафону є придбання рентген-апарату для потреб нашої лікарні. Зараз ми користуємося апаратом 1975 року випуску. Тобто йому вже понад 35 років і те, що він працює – це вже диво. Тому спільно з небайдужими людьми ми вирішили зробити подібний марафон», – каже організатор благодійного фонду «Світ дитини» Олександр Ябчанка.    

Благодійна акція відбуватиметься 23-24 липня біля Ратуші з 12:00 до 22:00. Заплановано збір коштів силами волонтерів. «Це будуть дівчата з медперсоналу лікарень, а також просто волонтери, які ходитимуть в медичній формі зі скриньками і збиратимуть кошти. На виставці буде близько 30-ти картин, більше 100 малюнків та фотографій самих дітей. Також в програмі заходу передбачається виступ «Майдансу»,- розповів організатор благодійної акції Володимир Бержинський.

Представлені на заході картини були спеціально намальовані маленькими онкохворими художниками від 2 до 14 років.

До уваги тих,  хто вже сьогодні може підтримати проект: Благодійний фонд «Світ дитини» ЗКПО 25562489, р/р гривні – 26—5000851196 у ПАТ «Універсал Банк» МФО 322001, Україна 79035, м. Львів а/с 9657, тел.(032) 270-84-96, (032)270-83-49. З поміткою благодійна пожертва, Благодійний фонд «Світ дитини» м. Львів, пр. Червоної Калини 48/61.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *