ОСТАННІ НОВИНИ

За півріччя промвиробництво на Львівщині зросло на понад 14%

Львівський портал

|

У січні-червні 2011р. обсяг промислового виробництва порівняно з відповідним періодом попереднього року збільшився на 14,6%. Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Наростили виробництво підприємства з виробництва та розподілення

електроенергії, газу та води (на 27,7%), переробної промисловості (на 15,9%), проте знизили обсяги підприємства добувної промисловості (на 8,5%).

У переробній промисловості зростання промислового виробництва відбулося майже у всіх видах діяльності. Зокрема, на підприємствах целюлозно-паперового виробництва; видавничої діяльності обсяги виробництва зросли на 42,0%, металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів – на 35,6%, з виробництва іншої неметалевої мінеральної продукції – на 27,1%, машинобудування – на 26,3%, з оброблення деревини та виробництва виробів з деревини, крім меблів – на 12,7%, легкої промисловості – на 12,0%, з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів – на 9,5%. Спад виробництва спостерігається на підприємствах з виробництва продуктів нафтоперероблення (на 46,5%) та хімічної і нафтохімічної промисловості (на 0,9%).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *