ОСТАННІ НОВИНИ

Януковичу замовили літак, як у Ахметова

Львівський портал

|

Державне авіаційне підприємство “Україна” витратить 8 мільйонів гривень на оренду повітряного судна “Falcon 900”. Про це повідомляє портал державних закупівель.

Тендер проведено в одного учасника. Постачальником буде ТОВ “Центравіа”, яке і отримає  8 000 000 гривень.

Джерело фінансування: кошти від господарської діяльності на 2011 рік

“Українській правді” поки не вдалося знайти обгрунтувальну записку до цієї закупки. 

На початку року Держуправління справами вже орендувало у “Центравіа” гвинтокрил “AUGUSTA 139”, бортовий номер UR-CRB, який обійдеться державному бюджету в 7,5 мільйонів гривень.

За інформацією нардепа Остапа Семерака, директором і одним із засновників ТОВ “Центравіа”, у якого президент нині орендує вертоліт, порівняно недавно (принаймні, у кінці жовтня 2007 р.) був такий собі Павло Володимирович Литовченко. Той самий, який фігурував в історії з приватизацією “Межигір’я”.

За інформацією ЗМІ, літаком “Falcon 900” користується Рінат Ахметов.

Як відомо, в Києві для президента будується вертолітний майданчик за 60 мільйонів гривень, у Каневі – за 86,9 мільйонів гривень. Крім того, минулого тижня ДУС оголосила про будівництво двох вертолітних майданчиків у Криму

Реконструкція будівель державної резиденції №3 та будівництво гелікоптерного майданчика в смт.Масандра коштуватиме 41,20 млн грн.

Реконструкція і капітальний ремонт будівель, споруд та інженерних мереж державних дач №9, 10 та будівництво гелікоптерного майданчика в смт.Форос коштуватиме 64,50 млн грн.

Українська правда

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *