ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром корейці зберуть для України перший швидкісний електропотяг

Львівський портал

|

Наприкінці серпня у Кореї буде зібрано перший кузов швидкісного електропоїзда для України. Про це повідомили делегації Укрзалізниці під час поїздки на завод Hyundai Rotem, що відбулася 12-16 липня цього року, поінформували у прес-службі «Укрзалізниці».

Наразі здійснюються монтажні роботи з конструкції стін та дахів поїзда та нижньої частини кузова. Делегація Укрзалізниці відвідала цех з виробництва кузова, монтажний цех та цех зі збирання візків.

Корейські виробники повідомили, що постачатимуть перший поїзд з випередженням на 1 місяць терміну, зазначеного в контракті.

Також представники Укрзалізниці та науковці галузевих інститутів ознайомся з залізничним депо корейської залізниці в м. Коянг (Корея). Метою українських залізничників було вивчення досвіду та питань, які треба  враховувати при будівництві та управлінні депо, що буде обслуговувати електропоїзди виробництва компанії «Hyundai Rotem». Зокрема, під час ознайомлення оглядалися цехи щоденного та періодичного обслуговування, а також капітального ремонту.

Як повідомлялося раніше, Південна залізниця та «Hyundai Corporation» підписали угоду про постачання 10 нових міжрегіональних електропоїздів 16 грудня 2010 року. Для забезпечення комфортного перевезення пасажирів на напрямках впровадження швидкісного руху заплановано курсування 6 міжрегіональних двосистемних електропоїздів, виробництва «Hyundai Rotem», які надійдуть в Україну до початку Євро-2012, а ще 4 — до кінця 2012 року.

«Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *