ОСТАННІ НОВИНИ

За півроку Держекоінспекція провела на Львівщині 2,7 тис перевірок

Львівський портал

|

Інспекційні підрозділи Державної екологічної інспекції в Львівській області у І півріччі 2011 року провели 2 768 перевірок додержання вимог природоохоронного законодавства. На порушників природоохоронного законодавства складено 2 266 протоколів. До адміністративної відповідальності у вигляді штрафів притягнуто 2014 посадових осіб і громадян на суму 664,657 тис. грн. З порушників стягнуто 538,765 тис. грн., інформує ДЕІ у Львівській області.

На відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства, відповідачам пред’явлено 366 претензій та позовів на суму 19254,773 тис. грн. За порушення вимог природоохоронного законодавства призупинялася виробнича діяльність 56 виробничих об`єктів.

Ретельно здійснювався систематичний контроль за додержанням природоохоронного законодавства на підприємствах та об’єктах, віднесених до основних забруднювачів довкілля державного та обласного рівнів. Зокрема, проведено перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства на Добротвірській ТЕС, ЛКП «Збиранка» та ЛМКП «Львівводоканал», що належать до «Переліку 100 об’єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *