ОСТАННІ НОВИНИ

Огурі не вистачає освіти для погодження його кандидатури – ЛОДА

Львівський портал

|

Головне управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації досі не погодило кандидатуру нового начальника управління освіти та науки Львівської міської ради Володимира Огури. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник керівника головного управління освіти ЛОДА Роман Бабій.

За його словами, новому начальнику міського управління освіти насамперед бракує певного кваліфікаційного рівня, щоб обіймати цю посаду. Окрім того, в ЛОДА мають ще кілька зауважень щодо призначення В. Огури.

«До цього часу пан Огура не погоджений в головному управлінні освіти та науки, а цього вимагає положення про міське управління освіти. Були спроби, але вони не увінчались успіхом. У головне управління скидали масу документів, але в них було багато протиріч. Але основне питання стоїть щодо освіти начальника. Бо характеристики начальника управління освіти вимагають певного освітнього рівня», – зазначив Р. Бабій.

Водночас В. Огура на критику щодо своєї кандидатури на посаді начальника міського управління освіти відповів, що він має педагогічну та економічну освіту. Також він додав, що зауважень щодо його кандидатури при погодженні не було.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *