ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові буде дитячий майданчик із першим у місті ігровим комплексом «Бастіон»

Львівський портал

|

Компанія «Інтергал-Буд» облаштовує дитячий майданчик на території біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові. Така пропозиція була зініційована самою компанією і підтримана ухвалою міської ради ще у травні цього року. На майданчику буде розміщено перший у Львові ігровий комплекс «Бастіон» площею 150 м.кв. та міні-футбольне поле. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зараз на території майбутнього майданчика вже завезено конструкції, тривають будівельні роботи. Після завершення будівництва майданчик перейде на баланс ЛКП «Під Зуброю», а опікуватися ним буде парафія Різдва Пресвятої Богородиці.

«Це спільний проект компанії «Інтергал-Буд», парафії церкви Різдва Пресвятої Богородиці та Львівської міської ради. Ми його започаткували, тому що треба любити своє місто. Кожен несе соціальну відповідальність перед громадою. Наша компанія будує квартири та офіси для жителів міста, проте нам також необхідно потурбуватись і про підростаюче покоління, щоб жителі міста були спокійними за своїх дітей. Це спільний проект підприємства «Інтергал-Буд», парафії церкви Різдва Пресвятої Богородиці та Львівської міської ради», – повідомив заступник директора ДП «Інтергал-Буд» Олексій Побурко.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *