ОСТАННІ НОВИНИ

Неповнолітні за кермом призвели до травмування дев`ятьох осіб

Львівський портал

|

Протягом липня у Львові та Львівській області було зафіксовано три випадки, коли неповнолітні їздили за кермом автомобілів. За даними прес-служби управління ДАІ у Львівській області, у двох випадках такі дії неповнолітніх призвели до дорожньо-транспортних пригод, у яких були травмовані  дев’ять молодих людей, а ще одна людина загинула.

Останній із випадків стався 16 липня о 2.00 год. на автодорозі сполученням Львів-Краковець біля села Соснівка Яворівського району. 16-річний житель села Наконечне-1 Яворівського району, без дозволу взяв автівку свого брата та поїхав у напрямку до міста Львова.

Не впоравшись з керуванням транспортного засобу, неповнолітній з’їхав з проїжджої частини дороги у кювет, де автомобіль перекинувся. Унаслідок цієї автопригоди хлопець отримав тілесні ушкодження. У нього – забій шийного відділу хребта.

У салоні іномарки також були три пасажири – 17-річний і 13-річний брати . У цій ДТП хлопці отримали закриту черепно-мозкову травму, політравму, забій головного мозку важкого ступеню, набряк мозку, забій та розрив печінки; закритий відламковий перелом правої стегнової кістки зі зміщенням, перелом обох кісток правої гомілки; закритий перелом обох кісток ноги зі зміщенням, закритий перелом обох кісток лівого передпліччя зі зміщенням.

Ще один випадок стався на початку липня, а саме – 3 липня близько 6.30 год. у місті Городок на вул. Львівській. Там, водій автомобіля «Рено Трафік», 17-річний житель міста Городка, рухаючись у центральну частину міста, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав з проїжджої частини дороги у кювет, де автомобіль перекинувся.

Унаслідок цієї ДТП один пасажир автомобіля, 18-річний житель міста Городка, від отриманих травм загинув на місці аварії.

Крім того, були травмовані четверо пасажирів автомобіля, а саме: 17-річна, 18-річна 19-річна жительки міста Городка, а також 18-річний житель села Черлянське Передмістя Городоцького району. Усіх було госпіталізовано у Городоцьку центральну районну лікарню.

У водія автомобіля «Рено Трафік», 17-річного жителя міста Городка, було взято кров на етанол та встановлено, що рівень алкоголю у його крові становив 2,0 проміле. Від надання медичної допомоги хлопець відмовився. Також було  з’ясовано, що даний автомобіль 17-річний хлопець взяв без дозволу батьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *