ОСТАННІ НОВИНИ

Мережа «ОККО» – генеральний партнер мотопробігу «БайКрай»

|

17 липня у Києві стартував мотопробіг, мета якого привернути увагу усіх учасників дорожнього руху до культури взаємостосунків на дорогах, до взаємоповаги і безпеки руху.

Учасниками мотопробігу «БайКрай» є відомі українці, серед них зокрема: дворазовий володар титулу «Найсильніша людина планети» Василь Вірастюк, найвідоміший байкер України Ашот «Сальвадор» Арушанов, майстер спорту з вільної боротьби, борець сумо Олег Чернуха, актор та шоумен Геннадій Попенко, автор і виконавець гімну богатирів України Юрій Voron, начальник Департаменту з питань транспорту та безпеки на автошляхах України при Головному Управлінні Української Служби Порятунку Олександр Корнійчук. 
Учасники мотопробігу проїдуть 25 обласних центрів України, аби привернути увагу автомобілістів і громадськості до проблем, що існують на дорогах, і закликати до взаємоповаги між автомобілістами і учасниками дорожнього руху, котрі пересуваються на двохколісному транспорті. Загальна дистанція пробігу – 5033 км, тривалість – 9 днів (із 17 до 26 липня 2011 р.). Мотопробіг відбувається за підтримки ДАІ МВС України. 

Генеральним партнером пробігу стала мережа автозаправних комплексів «ОККО». 

Кожні 16 хвилин в Україні відбувається ДТП, а кожні дві години гине людина. В Україні відносна кількість загиблих в ДТП до 10 разів більша, ніж в країнах Євросоюзу та США. Лише минулого року пішли з життя 4700 українців. Зважаючи на негативну тенденцію у статистиці, байкери України закликають автомобілістів до взаємоповаги на дорогах і наголошують «Байкери – не завада, а друзі».

Сьогодні учасники мотопробігу прибудуть до Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *