ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам показали, як виглядатимуть п’ятизіркові готелі у Львові

Львівський портал

|

У неділю, 17 липня, представники «Гранд Готелю» та «Леополісу» провели публічну презентацію своїх інвестиційних проектів. Капіталовкладення, переконані готельєри, дозволять і «Гранд Готелю» і «Леополісу» отримали п’ятизірковий статус.

60 мільйонів гривень інвестицій, обсяги запланованих робіт, надходження до місцевого бюджету. Послуговуючись схематичними зображеннями технічний директор ПАТ «Європейський дім» Василь Кравців розповідає львів’янам про капіталовкладення, які готові зробити власники готелю «Леополіс» у його розвиток, а це інвестиції у другу і третю черги – приміщення, що мають бути реконструйовані на вулиці Шевській.

«Ми там застали півтора метра стоків у пивницях. Повністю зогнилі стіни аж до третього поверху. У деяких місцях це потягнуло грибок і загнивання. Тому наше першочергове завдання – видалення всього цього «добра», яке накопичилося з 1945 року по 2005 рік», – наголошує пан Кравців.

Не менше амбіцій і у «Гранд Готелю». Італійські дизайнери до найменшої дрібки розробили проект його реконструкції. Родзинка – перший у місті атріум — крита скляна споруда із своїм мікрокліматом, диковинними рослинами та деревами. Загальна сума інвестицій від 60 до 80 мільйонів гривень.

«Формування і заcклення внутрішнього дворика та розбивання зимового саду призведе до того, що якість і кількість номерів, які виходять на внутрішній двір, зросте. Це буде основною вимогою міжнародних організацій для присвоєння готелю саме 5-ти зірок», – підкреслив радник президента «Гранд Готелю».

Чи віддати готелі у приватні руки, а відтак, і залучити у місто мільйонні інвестиції депутати вирішуватимуть на найближчому сесійному засіданні, що відбудеться найближчої середи, 20 липня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *