ОСТАННІ НОВИНИ

У Добротворі відкрили швейну фабрику

Львівський портал

|

У Добротворі, Львівська область, урочисто відкрита нова швейна фабрика в рамках реалізації проекту розвитку малого та середнього бізнесу у регіоні. Відкриття нової швейної фабрики стало можливим за підтримки компанії ДТЕК та Спільноти “Соціально відповідальний бізнес”, які залучили у Добротвір інвестора ВАТ «Троттола», який є одним з найбільших експортерів жіночого одягу в Україні.

ДТЕК реалізує у селищі програму розвитку  малого та середнього бізнесу в рамках своєї Декларації соціального партнерства, до якої 26 квітня 2011 року приєдналися ПАТ «Західенерго» та місцева влада Добротвора. Допомога ДТЕК, Спільноти СВБ та ВАТ «Троттола» дозволить покращити інвестиційну привабливість селища, створити нові робочі місця та відродити традиційну для Добротвора швейну справу.

На сьогодні у селищі працює лише одне велике підприємство, Добротвірська ТЕС, на якому здебільшого працюють чоловіки. Водночас, дбаючи за своїх працівників та їх сім’ї, та з огляду на звернення громади селища, спільними зусиллями  ДТЕК,  Спільноти СВБ та ПАТ «Західенерго»,   вдалося привабити великого інвестора – відому в швейній галузі західного регіону компанію «Троттола». Сьогодні львівська швейна компанія – найбільший в Україні експортер жіночого одягу. Ярослав Рущишин, директор «Троттоли», уже зробив ремонт та облаштування приміщення у Добротворі для запуску першої черги швейної фабрики, яка допоможе працевлаштувати спершу 20-30, а згодом і більше жінок селища.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *