ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра львівські бізнесмени обговорять стратегію конкурентоспроможності міста

Львівський портал

|

У Львівській міській раді завтра обговорять стратегію конкурентоспроможності міста. На зустрічі планують обговорити питання залучення інвестицій та подальші кроки у розвитку кластерів туризму та ІТ-бізнес-послуг. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, засідатиме Рада з питань конкурентоспроможності, яка керівним органом у рамках Стратегії конкурентоспроможності. Рада Рада відповідає за нагляд за процесом реалізації і складається з ключових лідерів громадськості, бізнесу, влади, науково-освітніх кіл і громадянського суспільства. На зустрічі буде міський голова Львова Андрій Садовий, представники Львівської міської ради та депутатського корпусу, а також ресторатори Андрій Худо, Марк Зархін, Вардкес Арзуманян, президент «SoftServe» Тарас Кицмей, директор сервісного центру для Східної Європи Austrian Airlines Любомир Зубрицький, директор «PPV Knowledge Networks» Володимир Воробей.

Засідання Ради з конкурентоспроможності відбудеться завтра у приміщенні малої сесійної зали (каб. 230). Початок – 10:00 год.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *