ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» замінило понад 2 км теплових мереж

Львівський портал

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» цього року в підготовці до нового опалювального сезону вже замінило 2 км теплових мереж. Всього заплановано замінити 5,5 км, – повідомляють в прес-службі Львівської міської ради.

Здебільшого замінюють магістральні трубопроводи великого діаметру. На всі ремонті роботи підприємство планує витрати 14,5 млн грн.

Тривають роботи із заміни трубопроводів магістральної теплотраси вздовж вул. Стрийської між ТК – 111 та ТК – 114. Постійно виконуються роботи з відновлення щільності трубопроводів магістральних теплових мереж від ТЕЦ-1 та ТЦ «Південної». Виконуються заміни відрізка теплотраси опалення від ІТП по вул. Дунайська,6 до ІТП по вул. Раковського,10, відрізка теплотраси опалення та постачання гарячої води, з її рециркуляцією, від ТК-3 до ж/б, що на вул. Хоткевича,16а. Триває заміна трубопроводів теплотраси опалення між ТК-8 та ТК-10 в районі будинку №15, що на вул. Яцкова на трубопроводи, виготовлені з попередньо ізольованих труб. Також тривають роботи на теплотрасі постачання гарячої води з її рециркуляцією на вул. Медової Печери (мережа від котельні на вул. Таджицькій, 4а).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *